Piure de dovleac și pere
Piureul de dovlecei și pere de Butternut este un fără gluten și vegetarian farfurie. Pentru $ 2.33 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 253 calorii, 2G de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de unt, fasole de vanilie, ghimbir măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Dovlecei prăjiți și pere, Ciorbă de dovlecei Butternut cu pere și ghimbir, și Umplutură de orez sălbatic cu dovlecei de Butternut, pere și nuci pecan.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Tăiați dovlecelul de butternut pe jumătate pe lungime și îndepărtați semințele. Cojiți perele, tăiați-le pe jumătate și îndepărtați miezul.
Așezați perele și dovleceii, tăiați cu fața în sus, pe o foaie de copt căptușită cu folie.
Într-o cratiță mică, la foc mic, topiți untul.
Tăiați fasolea de vanilie pe jumătate pe lungime și răzuiți semințele de pe fiecare parte cu un cuțit.
Adăugați semințele în unt. Rezervați podul pentru o altă utilizare.
Bateti zaharul brun si ghimbirul in untul topit si scoateti-l de pe foc.
Ungeți amestecul de unt pe părțile tăiate ale dovlecelului și perelor. Condimentează cu sare și piper. Puneți amestecul de unt rămas deoparte și păstrați-l cald. Prăjiți dovleceii și perele până la moale, aproximativ 45 de minute până la 1 oră, în funcție de dimensiunea dovlecelului. Squashul este gătit atunci când un cuțit poate fi introdus cu ușurință în carne.
Scoateți carnea din dovlecei și aruncați pielea.
Așezați dovleceii și perele într-un bol mare și amestecați cu o furculiță sau un masher de cartofi. Se amestecă amestecul de unt topit rămas. Condimentează cu sare și piper, după gust și servește cald.