Piure de dovleac și pere

Piure de dovleac și pere
Piureul de dovlecei și pere de Butternut este un fără gluten și vegetarian farfurie. Pentru $ 2.33 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 253 calorii, 2G de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de unt, fasole de vanilie, ghimbir măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Dovlecei prăjiți și pere, Ciorbă de dovlecei Butternut cu pere și ghimbir, și Umplutură de orez sălbatic cu dovlecei de Butternut, pere și nuci pecan.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Tăiați dovlecelul de butternut pe jumătate pe lungime și îndepărtați semințele. Cojiți perele, tăiați-le pe jumătate și îndepărtați miezul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Merisoare Uscate Sau Cirese Uscate Tocate Sau Amestec Din AmbeleMerisoare Uscate Sau Cirese Uscate Tocate Sau Amestec Din Ambele
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
3
Așezați perele și dovleceii, tăiați cu fața în sus, pe o foaie de copt căptușită cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Într-o cratiță mică, la foc mic, topiți untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Tăiați fasolea de vanilie pe jumătate pe lungime și răzuiți semințele de pe fiecare parte cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
6
Adăugați semințele în unt. Rezervați podul pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
7
Bateti zaharul brun si ghimbirul in untul topit si scoateti-l de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
8
Ungeți amestecul de unt pe părțile tăiate ale dovlecelului și perelor. Condimentează cu sare și piper. Puneți amestecul de unt rămas deoparte și păstrați-l cald. Prăjiți dovleceii și perele până la moale, aproximativ 45 de minute până la 1 oră, în funcție de dimensiunea dovlecelului. Squashul este gătit atunci când un cuțit poate fi introdus cu ușurință în carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
9
Scoateți carnea din dovlecei și aruncați pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
10
Așezați dovleceii și perele într-un bol mare și amestecați cu o furculiță sau un masher de cartofi. Se amestecă amestecul de unt topit rămas. Condimentează cu sare și piper, după gust și servește cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista