Piure De Dovleac
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați piureul de dovlecei de nucă. Această rețetă servește 10 și costă 1,15 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 265 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați jumătate și jumătate, dovlecei de nucă, salvie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Piure de dovleac Yam 'n Butternut, Piure De Dovleac, și Dovlecel-piure de cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a face dovleceii mai ușor de tăiat, înțepați dovleceii cu un cuțit de tăiat; cuptor cu microunde fiecare dovlecel la maxim 4 până la 5 minute. Tăiați cu grijă dovleceii pe jumătate pe lungime folosind un cuțit ascuțit de bucătar, aruncând semințele și membranele. Tapetați 2 foi mari de copt cu folie de aluminiu; ungeți ușor folia. Aranjați jumătățile de dovlecei, tăiate cu fața în jos, pe foi de copt.
Tăiați capetele ascuțite ale bulbilor de usturoi.
Așezați usturoiul pe o bucată de folie de aluminiu și stropiți cu ulei. Îndoiți folia pentru a sigila; așezați pe 1 foaie de copt cu dovlecei.
Așezați 1 foaie de copt pe raftul superior al cuptorului; 1 pe raftul inferior al cuptorului.
Coaceți la 350 timp de 1 oră, schimbând pozițiile foii de copt după 35 de minute.
Lăsați să se răcească 10 minute.
Scoateți dovlecelul din coajă și puneți-l într-un castron mare. Strângeți căței de usturoi din bulbi; mash cu o furculiță.
Topiți untul într-o cratiță mică la foc mediu. Se amestecă jumătate și jumătate și următoarele 3 ingrediente; aduceți la foc mic.
Adăugați unt de ierburi și piure de usturoi la dovlecei. Bateți la viteză medie cu un mixer electric până se omogenizează.
Faceți înainte: pregătiți piure de dovlecei. Se răcește, se acoperă și se răcește până la 3 zile. Reîncălziți piureul de dovlecei de nucă acoperit ușor cu folie de plastic rezistentă la cuptorul cu microunde la 6 până la 8 minute sau până când este încălzit bine, amestecând după 4 minute sau coaceți-l într-o caserolă acoperită la 350 până când este fierbinte.