Piure De Conopidă
Piureul de conopidă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 74 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți conopidă, cartofi Yukon gold, sare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Încercați Piure De Conopidă, Conopida Pur Și Simplu, și Piure De Conopidă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, acoperiți conopida și cartofii cu apă și dați la fiert. Reduceți focul la moderat scăzut, acoperiți parțial și gătiți până se înmoaie, aproximativ 25 de minute.
Scurgeți foarte bine și readuceți legumele în cratiță.
Se adaugă smântâna și se pasează cu mâna până se omogenizează. Se condimentează cu sare și piper și se servește.