Piure De Ceapă De Morcov

Piure De Ceapă De Morcov
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați piureul de șalotă de morcov. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 65 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Un amestec de șalotă, nucșoară, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Încercați Puree Crecy (piure de supă de morcovi), Cotletele de miel ale lui Ron Siegel cu piure de Sunchoke și marmeladă de șalotă, și Morcov Și Andive Cu Piure De Morcovi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie, acoperiți morcovii cu apă și fierbeți la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Scurgeți, rezervând lichidul.
3
Într-o tigaie, sotati șalota în ulei la foc moderat mic până se înmoaie, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Transferați într-un robot de bucătărie cu morcovii și 1/3 cană din lichidul de gătit și procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
5
Se transferă într-un castron, se condimentează cu sare și nucșoară și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NucșoarăNucșoară
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista