Piure De Ceapă De Morcov

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați piureul de șalotă de morcov. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 65 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Un amestec de șalotă, nucșoară, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Încercați Puree Crecy (piure de supă de morcovi), Cotletele de miel ale lui Ron Siegel cu piure de Sunchoke și marmeladă de șalotă, și Morcov Și Andive Cu Piure De Morcovi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie, acoperiți morcovii cu apă și fierbeți la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Scurgeți, rezervând lichidul.
Într-o tigaie, sotati șalota în ulei la foc moderat mic până se înmoaie, aproximativ 7 minute.
Transferați într-un robot de bucătărie cu morcovii și 1/3 cană din lichidul de gătit și procesați până se omogenizează.
Se transferă într-un castron, se condimentează cu sare și nucșoară și se servește.