Piure de cartofi și rădăcină de țelină cu vârf de scoici cu sos de unt brun de lămâie

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri de mâncare, așa că încercați cartofi și piure de rădăcină de țelină cu sos de unt de lămâie. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegetariană are 416 calorii, 6g de proteine, și 27G de grăsime pe porție. Pentru $2.41 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână cartofi de copt, suc de lămâie, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 59%. Încercați Rădăcină De Țelină Și Piure De Cartofi, Radacina de telina si cartofi pur Aproxoate, și Cartof Și Rădăcină De Țelină Pur Peculae pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți cartofii și rădăcina de țelină într-o cratiță medie cu apă sărată. Se aduce la fierbere, se reduce focul și se fierbe la fierbere mică până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Rezervați 1/2 cană din apa de gătit, apoi scurgeți cartofii și rădăcina de țelină.
Puneți-le înapoi în cratiță împreună cu 1/4 linguriță de sare și un vârf de piper. Se pasează la foc foarte mic, încorporând apa de gătit rezervată și 5 linguri de unt.
Într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți 1/2 lingură de ulei la foc moderat. Condimentați scoicile cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Adăugați jumătate de scoici în tigaie. Gatiti pana se rumeneste, aproximativ 2 minute. Întoarceți și gătiți până se rumenesc pe a doua parte și tocmai ați terminat, aproximativ 1 minut.
Încălziți restul de 1/2 lingură de ulei în tigaie și gătiți scoicile rămase.
Reduceți căldura la moderat.
Adăugați restul de 3 linguri de unt în tigaie și gătiți până devin aurii, aproximativ 2 minute.
Adăugați scoicile și orice sucuri acumulate, pătrunjelul, caperele, sucul de lămâie și 1/8 linguriță de sare. Puneți piureul pe farfurii și acoperiți cu scoici și sos.
Recomandarea vinului: un vin alb cu aromă completă este un partener excelent pentru scoici; pe de altă parte, un vin cu o anumită aciditate este bun. Încercați un Chablis crocant și mineral, realizat în întregime din chardonnay, pentru cele mai bune dintre ambele.
Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Scallops funcționează foarte bine cu Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Un vin pe care l-ați putea încerca este 7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 28 de dolari.
![7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay]()
7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay
Rezervația Elway din 2018 Carneros Chardonnay este bine echilibrată, prezentând arome clare de fructe tropicale, mere și pere, cu elemente florale ușoare. Indicii de vanilie completează un finisaj neted și persistent de stejar.Asociați acest vin crocant cu mâncăruri ușoare, cum ar fi fructe și brânzeturi feliate, salată de paste cu lămâie, pui prăjit cu ierburi sau budincă de vanilie.