Piure de cartofi și păstârnac infuzat cu salvie

Piure de cartofi și păstârnac infuzat cu salvie
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Piureul de cartofi și păstârnacul infuzat cu salvie ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 12 porții cu 237 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați unt, păstârnac, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Încercați Piure de păstârnac și cartofi, Piure de cartofi și păstârnac, și Piure De Cartofi Și Păstârnac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cojiți păstârnacul, înjumătățiți pe lungime, îndepărtați și aruncați miezul lemnos și tăiați-l în 2 inci. bucăți. Puneți într-o oală mare. Curățați cartofii, tăiați în 2-in. bucăți și adăugați la oală. Acoperiți legumele cu apă rece și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați 1 lingură. sare. Gatiti pana cand legumele sunt fragede cand sunt perforate de o furculita, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Se scurge bine.
4
Între timp, tocați 5 frunze de salvie. Într-o tigaie mică la foc mediu-mare, topiți untul. Când se oprește spumarea, adăugați frunze de salvie tocate și întregi. Gatiti pana cand parfumati, 1 pana la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Puneți legumele printr-un ricer într-un castron mare sau zdrobiți-le cu un masher de cartofi, o furculiță mare sau un mixer electric. (Dacă folosiți un mixer, aveți grijă să nu bateți prea mult cartofii sau vor deveni lipicioși.) Se amestecă untul de salvie și salvie, smântâna și 1/2 linguriță. piper alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Masher De CartofiMasher De Cartofi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2/3 Cană Zahăr (4 1/4 Uncii)2/3 Cană Zahăr (4 1/4 Uncii)
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Adăugați mai multă sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
7
Se servește cald.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista