Piure de cartofi și păstârnac infuzat cu salvie
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Piureul de cartofi și păstârnacul infuzat cu salvie ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 12 porții cu 237 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați unt, păstârnac, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Încercați Piure de păstârnac și cartofi, Piure de cartofi și păstârnac, și Piure De Cartofi Și Păstârnac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cojiți păstârnacul, înjumătățiți pe lungime, îndepărtați și aruncați miezul lemnos și tăiați-l în 2 inci. bucăți. Puneți într-o oală mare. Curățați cartofii, tăiați în 2-in. bucăți și adăugați la oală. Acoperiți legumele cu apă rece și aduceți la fierbere.
Adăugați 1 lingură. sare. Gatiti pana cand legumele sunt fragede cand sunt perforate de o furculita, aproximativ 10 minute.
Între timp, tocați 5 frunze de salvie. Într-o tigaie mică la foc mediu-mare, topiți untul. Când se oprește spumarea, adăugați frunze de salvie tocate și întregi. Gatiti pana cand parfumati, 1 pana la 2 minute.
Puneți legumele printr-un ricer într-un castron mare sau zdrobiți-le cu un masher de cartofi, o furculiță mare sau un mixer electric. (Dacă folosiți un mixer, aveți grijă să nu bateți prea mult cartofii sau vor deveni lipicioși.) Se amestecă untul de salvie și salvie, smântâna și 1/2 linguriță. piper alb.
Adăugați mai multă sare și piper după gust.