Piure de cartofi și nap gratinat

Piure de cartofi și nap gratinat
Piureul de cartofi și gratinul de Nap este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 226 calorii, 8g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru 82 cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca o garnitură ieftină. Mergeți la magazin și ridicați unt, nucșoară măcinată, napi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Gratin de cartofi și napi, Gratin de cartofi și napi, și Gratin de cartofi dulci și napi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Unt 11x7x2-inch sticlă sau ceramică vas de copt. Gatiti cartofii si napii intr-o oala mare grea cu apa sarata clocotita pana se inmoaie, aproximativ 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
NapNap
UntUnt
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Scurgere. Se răcește ușor legumele și se curăță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
3
Tăiați în bucăți mari; așezați în robotul de bucătărie.
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
4
Adăugați unt și procesați până se omogenizează, răzuind ocazional părțile laterale ale bolului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Adăugați 1/4 cană de brânză și un vârf de nucșoară măcinată; amestecați scurt. Condimentează piureul după gust cu sare și piper. Lingura în vasul pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
NucșoarăNucșoară
BrânzăBrânză
6
Se presară cu 1/4 cană de brânză rămasă. (Gratinul poate fi preparat cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
7
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Coaceți gratinul descoperit până când legumele sunt fierbinți și blatul este auriu, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista