Piure de cartofi și nap gratinat
Piureul de cartofi și gratinul de Nap este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 226 calorii, 8g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru 82 cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca o garnitură ieftină. Mergeți la magazin și ridicați unt, nucșoară măcinată, napi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Gratin de cartofi și napi, Gratin de cartofi și napi, și Gratin de cartofi dulci și napi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Unt 11x7x2-inch sticlă sau ceramică vas de copt. Gatiti cartofii si napii intr-o oala mare grea cu apa sarata clocotita pana se inmoaie, aproximativ 35 de minute.
Scurgere. Se răcește ușor legumele și se curăță.
Tăiați în bucăți mari; așezați în robotul de bucătărie.
Adăugați unt și procesați până se omogenizează, răzuind ocazional părțile laterale ale bolului.
Adăugați 1/4 cană de brânză și un vârf de nucșoară măcinată; amestecați scurt. Condimentează piureul după gust cu sare și piper. Lingura în vasul pregătit.
Se presară cu 1/4 cană de brânză rămasă. (Gratinul poate fi preparat cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți.)
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Coaceți gratinul descoperit până când legumele sunt fierbinți și blatul este auriu, aproximativ 25 de minute.