Piure de cartofi și mere

Piureul de cartofi și mere ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 214 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 51 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de frișcă grea, sare, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pui Normande cu piure de mere și cartofi, Piure de cartofi dulci, cotlet de porc cu sos de cidru, mere Sotate și ceapă, și Cartofi piure de modă veche – faceți cartofi piure de casă acasă, este ușor să faceți acest lucru cu acest lucru.
Instrucțiuni
Fierbeți 2 căni de apă, zahăr brun, suc de lămâie, jumătăți de lămâie stoarse și măr împreună într-o oală la foc mediu-mare până când merele sunt fragede, 10 până la 12 minute. Aruncați jumătățile de lămâie uzate; scurgeți și păstrați merele calde.
Fierbeți cartofii cu 6 căni de apă într-o oală mare la foc mediu-mare până se înmoaie, 15 până la 20 de minute.
Mash cartofi și mere împreună cu un ricer sau mixer de mână.
Amestecați untul, frișca grea, sarea și piperul negru măcinat în piure de cartofi și mere. Dacă doriți, păstrați cald într-un cuptor de 350 grade F (175 grade C) timp de până la 20 de minute.