Piure de cartofi roșii cu arpagic
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați piureul de cartofi roșii cu arpagic. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 109 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2 și costă 43 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați cartofi, lapte, arpagic și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Piure de cartofi cu arpagic, Piure de cartofi cu arpagic, și Piure cremos de cartofi cu arpagic.
Instrucțiuni
Frecați cartoful; așezați într-un castron de dimensiuni medii pentru microunde (nu străpungeți cartoful cu o furculiță). Acoperiți vasul cu folie de plastic (nu lăsați folia de plastic să atingă alimentele); aerisire. Cuptor cu microunde la 8 minute sau până se înmoaie.
Adăugați usturoiul și următoarele 5 ingrediente la cartofi. Mash la consistența dorită. Se amestecă arpagicul.