Piure de cartofi roșii, albi și albaștri
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați piureul de cartofi roșii, albi și albaștri. Această rețetă face 4 porții cu 468 calorii, 15g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru $2.61 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Ziua Recunoștinței va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 30 minute. 50 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, cartofi noi, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 57%, care este solid. Rețete similare sunt Piure de cartofi roșii și albaștri, Cartofi Roșii, Albi Și Albaștri, și Piure De Cartofi Cu Brânză Albastră.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Adăugați cartofii și usturoiul într-o oală medie și umpleți cu suficientă apă rece pentru a acoperi cartofii cu un centimetru. Se condimentează cu sare și se aduce apa la fierbere. Reduceți la foc mic și gătiți până când cartofii sunt moi, aproximativ 15 minute.
Între timp, prăjiți slănina într-o tigaie până când este crocantă. Puneți deoparte pe un prosop de hârtie pentru a se scurge. Tăiați și rezervați aproximativ.
Scurgeți cartofii și usturoiul și puneți-le înapoi în oală cu brânza, smântâna grea, untul și slănina tocată. Aproximativ mash, adăugând mai multă cremă, dacă este necesar. Se condimentează cu sare și piper, după gust.