Piure de cartofi, păstârnac și Gorgonzola
Cartofi, păstârnac, și Gorgonzola Mash ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 143 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 6. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți usturoi, unt, lapte evaporat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 29 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 34%. Rețete similare sunt Păstârnac Și Piure De Cartofi, Rețetă de piure de cartofi-păstârnac, și Must De Țelină Și Păstârnac.
Instrucțiuni
Puneți cartoful și păstârnacul într-o cratiță mare; adăugați apă pentru a acoperi. Aduceți la fierbere; reduceți căldura, acoperiți și fierbeți 13 minute sau până când legumele sunt fragede.
Se scurge și se pune într-un castron mare.
Adăugați laptele și ingredientele rămase în amestecul de cartofi din castron. Bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează.