Piure de cartofi cu usturoi prăjit și rozmarin
Piureul de cartofi cu usturoi prăjit și rozmarin este un fără gluten și vegetarian garnitură. O porție conține 78 calorii, 3G de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 29 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați piper, rozmarin, capete de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Piure de usturoi prăjit cu piele și rozmarin, Celebrul piure de usturoi și rozmarin al lui Johnny Garlic, și Cartofi Piure De Rozmarin-Usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Îndepărtați pielea albă de hârtie de pe capetele de usturoi (nu curățați și nu separați cuișoarele). Înfășurați fiecare cap separat în folie.
Coaceți la 350 timp de 1 oră; se răcește 10 minute. Cuișoare Separate; strângeți pentru a extrage pulpa de usturoi. Aruncați piei.
Puneți cartoful și ceapa într-o cratiță; acoperiți cu apă și aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 15 minute sau până când cartoful este fraged.
Se scurge într-o strecurătoare peste un bol, rezervând 1/4 cană lichid de gătit.
Combinați usturoiul, amestecul de cartofi, 1/4 cană de lichid de gătit și ingredientele rămase; mash cu un masher de cartofi.