Piure De Cartofi Cu Unt
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Piureul de cartofi cu unt ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 62 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 406 calorii. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Mergeți la magazin și ridicați piper, smântână grea, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 29%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Piure De Cartofi Cu Unt, Champ (piure de cartofi cu unt cu Scallions), și Vegan "unt" piure de cartofi.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 300 F.
Așezați cartofii într-o oală mare cu suficientă apă rece pentru a-i acoperi cu 2 inci. Aduceți la fierbere și gătiți până se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Se scurge bine, se întoarce în oală și se pasează.
Adăugați 8 linguri de unt, smântână, lapte, sare și piper.
Transferați într-o caserolă și punctați cu untul rămas, tăiat în bucăți mici.
Se introduce în cuptor, neacoperit, pentru a se menține cald până la 1 hour.In avans: pentru o crustă crocantă și aurie pe cartofi, creșteți temperatura cuptorului la 400 F în ultimele 15 minute.