Piure De Cartofi Cu Muștar

Piure De Cartofi Cu Muștar
Mustar piure de cartofi este un fără gluten și lacto ovo vegetarian rețetă cu 4 porții. Această garnitură are 255 calorii, 6g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 8 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sare și piper, lapte, cartofi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Piure De Cartofi Cu Muștar, Piure De Cartofi Cu Muștar, și Pui de lămâie-muștar cu piure de arpagic.

Instrucțiuni

1
Așezați cartofii într-o oală mare și acoperiți cu apă sărată. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se reduce focul la mediu-mic, se acoperă și se fierbe până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Scurgeți și lăsați să se usuce la abur timp de un minut sau două. Puneți cartofii într-un castron mare cu untul și laptele și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CartofiCartofi
UntUnt
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Bateți cartofii folosind un mixer electric setat pe mediu până se omogenizează, 3 până la 4 minute, adăugând mai mult lapte dacă cartofii sunt prea uscați. Bateți muștarul cu cereale integrale și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar De Cereale IntegraleMustar De Cereale Integrale
CartofiCartofi
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
DificultateNormal
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista