Piure De Cartofi Cu Brânză

Piure De Cartofi Cu Brânză
Piureul de cartofi cu brânză este un fără gluten și primar garnitură. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 39 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 6. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Mergeți la magazin și ridicați sare, lapte, piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Piure De Cartofi Cu Brânză, Piure De Cartofi Cu Brânză, și Piure De Cartofi Cu Brânză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 400 de metri pătrați F. Pulverizați 1 caserolă de 1/2 litru sau vas de copt pătrat, 8x8x2 inci, cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Se amestecă piureul de cartofi, ceapa, laptele, sarea, piperul, nucșoara și 1/4 cană de brânză într-un castron mare. Lingurați ușor în caserolă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
BrânzăBrânză
NucșoarăNucșoară
CeapăCeapă
PiperPiper
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se presară cu 1/4 cană de brânză rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
4
Coaceți neacoperit 15 până la 20 de minute sau până când cartofii sunt bine încălziți și brânza este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista