Piure De Cartofi Cu Brânză
Piureul de cartofi cu brânză este un fără gluten și primar garnitură. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 39 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 6. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Mergeți la magazin și ridicați sare, lapte, piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Piure De Cartofi Cu Brânză, Piure De Cartofi Cu Brânză, și Piure De Cartofi Cu Brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 400 de metri pătrați F. Pulverizați 1 caserolă de 1/2 litru sau vas de copt pătrat, 8x8x2 inci, cu spray de gătit.
Se amestecă piureul de cartofi, ceapa, laptele, sarea, piperul, nucșoara și 1/4 cană de brânză într-un castron mare. Lingurați ușor în caserolă.
Se presară cu 1/4 cană de brânză rămasă.
Coaceți neacoperit 15 până la 20 de minute sau până când cartofii sunt bine încălziți și brânza este topită.