Piure De Cartofi Crocanți Din Partea De Est
Piureul crocant din partea de Est ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 195 calorii. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 4 și costă 55 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați frunze de pătrunjel, sare kosher, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 51%. Rețete similare includ Tort De Nuci Din Partea Inferioară A Estului, Murături Pe Jumătate Acre Din East Side New York, și Cartofi prăjiți cu sfeclă cu sos de brânză de capră: East Side Kings Copycat.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Puneți cartofii într-o cratiță medie și umpleți cu apă rece până când sunt acoperiți cu aproximativ 1 inch. Condimentează bine cu sare. Aduceți la fierbere, coborâți la foc mic și gătiți până când o furculiță introdusă în centrul cartofului nu întâmpină rezistență, 20 până la 30 de minute.
Scurgeți și treceți printr-o mașină de tocat sau o moară de alimente. Se amestecă untul în timp ce este fierbinte.
Încălziți uleiul la foc mediu-mare într-o tigaie, de preferință fontă.
Adăugați semințele; ar trebui să sfârâie la contact. Odată ce nu mai apar, adăugați ceapa și sotati până se înmoaie.
Adăugați piureul de cartofi în tigaie și aplatizați cu o spatulă, astfel încât cartofii să poată începe să fie crocanți. Continuați să aruncați și să re-aplatizați cartofii până când există pete de deliciozitate crocantă până la capăt prin cartofi, aproximativ 10 minute.
Se ia de pe foc, se presară pătrunjel și se servește.