Piure de cartofi bogat și cremos

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați piureul de cartofi bogat și cremos. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 536 calorii, 7g de proteine, și 45g de grăsime pe porție. Pentru 96 cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 14 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Un amestec de smântână grea, sare și piper kosher, cartofi yukon gold și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Încercați Piure De Cartofi Bogat Și Cremos, Piure de cartofi dulci cremos bogat în unt, și Conopidă piure bogată și cremoasă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați cartofii în cuptorul olandez sau în vasul mare. Acoperiți cu apă rece. Se aduce la fierbere la foc mare și se reduce la foc mic. Gatiti pana cand se inmoaie si nu se intalneste nicio rezistenta atunci cand cartofii sunt bagati cu Cutitul de paring.
Curățați cu grijă cartofii sub apă curgătoare rece. Cojile ar trebui să alunece ușor.
Transferați cartofii într-un castron mare pe măsură ce îi curățați. Treceți cartofii prin ricer sau moara de alimente peste bolul mixerului.
Adăugați unt topit și jumătate de smântână în cartofi.
Bateți la viteză mică folosind accesoriul cu palete până când smântâna și untul sunt încorporate, aproximativ 30 de secunde. Măriți viteza la mare și bateți până când este netedă și cremoasă, aproximativ 1 minut. Reglați consistența dorită cu mai multă cremă și/sau bulion de pui. Condimentează după gust cu sare și piper. Păstrați cald până la servire.