Piure Cremos De Rădăcină De Țelină

Piure Cremos De Rădăcină De Țelină
Crema de rădăcină de țelină cremoasă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 82 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 6 și costă $1.09 pe portie. Dacă aveți țelină, buruieni de mărar, smântână și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Piure De Rădăcină De Țelină, Piure De Rădăcină De Țelină, și Rădăcină de țelină și piure de cartofi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți țelina într-o oală mare și acoperiți cu apă sărată; aduceți la fierbere. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TelinaTelina
3 Căni De Nectar De Pere3 Căni De Nectar De Pere
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Scurgeți și transferați într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Puneți țelina, smântâna și mărarul împreună într-un castron mare cu un tocător de cartofi până se omogenizează. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
TelinaTelina
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista