Piure Clasic De Cartofi

Piure Clasic De Cartofi
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Piureul clasic de cartofi ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 174 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Dacă aveți la îndemână unt, sare, cartofi roșii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Piure Clasic De Cartofi, Piure Clasic De Cartofi, și Piure Clasic De Cartofi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Curățați cartofii și clătiți sub apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2
Tăiați fiecare în sferturi și puneți-le într-o cratiță de 3 până la 4 litri. Acoperiți cu apă rece, acoperiți parțial oala și aduceți apa la fierbere. Descoperiți, adăugați 1 linguriță de sare și reduceți căldura, astfel încât apa să fiarbă ușor. Gatiti pana cand cartofii sunt fragede cand sunt perforati cu o furculita, aproximativ 10-12 minute. Între timp, într-o cratiță mică, încălziți laptele și untul împreună până când untul s-a topit și amestecul este fierbinte, dar nu fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Scurgeți cartofii și readuceți-i în tigaia caldă la foc mic timp de 1 minut pentru a evapora orice exces de apă. Folosiți un tocător de cartofi, un ricer sau o moară de alimente pentru a zdrobi cartofii. Amestecați amestecul de lapte și unt în cartofi, puțin câte puțin, până când cartofii sunt la fel de moi și umezi pe cât doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
2/3 Cană Zahăr (4 1/4 Uncii)2/3 Cană Zahăr (4 1/4 Uncii)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Se adaugă sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
5
Serviți imediat sau păstrați cald în partea superioară a unui cazan dublu sau acoperiți și reîncălziți într-un cuptor cu microunde.
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Retipărit cu permisiunea din povestea Zilei Recunoștinței de Diane Morgan, (c) septembrie 2009, Chronicle Books
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista