Piure Clasic De Cartofi
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Piureul clasic de cartofi ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 174 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Dacă aveți la îndemână unt, sare, cartofi roșii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Piure Clasic De Cartofi, Piure Clasic De Cartofi, și Piure Clasic De Cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Curățați cartofii și clătiți sub apă rece.
Tăiați fiecare în sferturi și puneți-le într-o cratiță de 3 până la 4 litri. Acoperiți cu apă rece, acoperiți parțial oala și aduceți apa la fierbere. Descoperiți, adăugați 1 linguriță de sare și reduceți căldura, astfel încât apa să fiarbă ușor. Gatiti pana cand cartofii sunt fragede cand sunt perforati cu o furculita, aproximativ 10-12 minute. Între timp, într-o cratiță mică, încălziți laptele și untul împreună până când untul s-a topit și amestecul este fierbinte, dar nu fierbe.
Scurgeți cartofii și readuceți-i în tigaia caldă la foc mic timp de 1 minut pentru a evapora orice exces de apă. Folosiți un tocător de cartofi, un ricer sau o moară de alimente pentru a zdrobi cartofii. Amestecați amestecul de lapte și unt în cartofi, puțin câte puțin, până când cartofii sunt la fel de moi și umezi pe cât doriți.
Se adaugă sare și piper după gust.
Serviți imediat sau păstrați cald în partea superioară a unui cazan dublu sau acoperiți și reîncălziți într-un cuptor cu microunde.
Retipărit cu permisiunea din povestea Zilei Recunoștinței de Diane Morgan, (c) septembrie 2009, Chronicle Books