Pitas de pui cu sos de iaurt-mărar
Această rețetă face 4 porții cu 189 calorii, 22g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de jumătăți de piept de pui, mărar, oregano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Pitas de pui grecesc cu sos de iaurt cu castraveți și mărar, Pitas de friptură grecească cu sos de mărar, și Sandwich de pui cu sos de mărar de iaurt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați iaurtul, 1 linguriță suc de lămâie, mărar, 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță boia de ardei într-un castron; acoperiți și răciți.
Presărați puiul cu oregano, piper, restul de 1/2 linguriță de sare și 1/4 linguriță de boia.
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă la foc mediu; adăugați pui și gătiți 5 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Transferați puiul pe o farfurie; acoperiți și păstrați la cald.
Adăugați ceapa în tigaie și gătiți 7 minute sau până se rumenesc; se amestecă frecvent.
Tăiați puiul în felii groase de 1/4 inch și reveniți la tigaie cu ceapă.
Se presara cu 1 lingura suc de lamaie. Gatiti 2 pana la 3 minute sau pana se incalzeste bine.
Aranjați salata verde și roșiile uniform peste pitas; acoperiți uniform cu amestec de pui.
Stropiți fiecare cu 2 linguri sos de iaurt.
Se presară cu 3 lingurițe de brânză feta.