TOCANĂ DE PUI (POLLO SUDADO)

TOCANĂ DE PUI (POLLO SUDADO)
Tocană de pui (POLLO SUDADO) este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 felul principal. Pentru 97 cenți pe porție, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 307 calorii, 12g de proteine, și 4G de grăsime. 1338 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați apă, ulei vegetal, coriandru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma Roșia, puteți urma acest fel principal cu Bile De Popcorn Cu Bujor Roz ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 100%. Acest scor este remarcabil. Încercați TOCANITA DE CHIFTELE (SUDADO DE ALB, ALB, NEGRU), Tocană de vită columbiană (Sudado de Res), și Sudado de Cerdo (tocană de porc columbiană) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare, încălziți uleiul vegetal la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Se adauga ceapa si ardeiul rosu si saut pana cand ceapa devine translucida, aproximativ 3 minute. Apoi adăugați roșiile, usturoiul, sarea și piperul măcinat și saut-ul pentru încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
Ardei RoșuArdei Roșu
TomateTomate
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
SareSare
3
Adăugați puiul, apa, bulionul de pui, sazon Goya și pudra de chimen. Acoperiți și gătiți timp de 25 de minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bouillon De PuiBouillon De Pui
Chimen MăcinatChimen Măcinat
Pui întregPui întreg
Sazon CompletaSazon Completa
ApăApă
4
Adăugați cartofii și coriandrul și gătiți încă 30 de minute sau până când cartofii sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
CartofiCartofi
5
Se servește peste orez alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez AlbOrez Alb
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista