TOCANĂ DE PUI (POLLO SUDADO)
Tocană de pui (POLLO SUDADO) este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 felul principal. Pentru 97 cenți pe porție, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 307 calorii, 12g de proteine, și 4G de grăsime. 1338 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați apă, ulei vegetal, coriandru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma Roșia, puteți urma acest fel principal cu Bile De Popcorn Cu Bujor Roz ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 100%. Acest scor este remarcabil. Încercați TOCANITA DE CHIFTELE (SUDADO DE ALB, ALB, NEGRU), Tocană de vită columbiană (Sudado de Res), și Sudado de Cerdo (tocană de porc columbiană) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală mare, încălziți uleiul vegetal la foc mediu.
Se adauga ceapa si ardeiul rosu si saut pana cand ceapa devine translucida, aproximativ 3 minute. Apoi adăugați roșiile, usturoiul, sarea și piperul măcinat și saut-ul pentru încă 5 minute.
Adăugați puiul, apa, bulionul de pui, sazon Goya și pudra de chimen. Acoperiți și gătiți timp de 25 de minute, amestecând ocazional.
Adăugați cartofii și coriandrul și gătiți încă 30 de minute sau până când cartofii sunt fragede.
Se servește peste orez alb.