Pissaladi cormorbre
Pissaladi amperculre ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 27 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă fără lactate și pescatariană servește 60 și costă 12 cenți pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 4 minute. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, sare, ardei gras prăjit și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Pissaladi amperculre", Pissaladi cormorbre, și Pissaladi cormorbre pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Împărțiți aluatul de pizza în jumătate și formați fiecare jumătate într-o bilă.Pregătiți un foc fierbinte într-un grătar și preîncălziți o piatră de pizza timp de cel puțin 30 de minute, până când termometrul de pe piatră se înregistrează 260°.In o tigaie mare saut la foc mediu-mare, cald 2 Tbs. ulei de măsline.
Adăugați ceapa, sarea, frunza de dafin și cimbru și gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa se rumeneste, 4 până la 5 minute. Reduceți focul la minim și continuați să gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa este fragedă și translucidă, încă 4 până la 5 minute.
Îndepărtați frunzele de dafin și crenguțele de cimbru și aruncați-le.
Lasă ceapa să se răcească.Folosind un sucitor sau mâinile, întindeți ușor sau întindeți 1 bilă de aluat într-un dreptunghi de 10 pe 6 inci. Îndepărtați ușor o coajă de pizza cu făină și așezați aluatul deasupra.
Întindeți jumătate din ceapă uniform peste aluat, lăsând o margine de 1/2 inch. Aranjați 10 felii de hamsie deasupra cepei în 2 rânduri longitudinale.
Așezați 1 fâșie de ardei gras peste fiecare fâșie de hamsii. Aranjați 15 dintre măsline în 3 rânduri longitudinale. Glisați cu grijă pissaladirul pe piatra de pizza preîncălzită, acoperiți grătarul și coaceți până când crusta se rumeneste, 10 până la 12 minute.Folosind o coajă de pizza, transferați pissaladire pe o tăietură.
Se presară cu 1/2 Tbs. de oregano și se taie în felii.
Stropiți cu ulei de măsline. Repetați cu ingredientele rămase.
Servește 4 la 6.Notă: folosiți o mandolină pentru a tăia ceapa rapid și uniform. Un pitter de cireșe face o muncă rapidă de a tăia măslinele.