Pisco Sour
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Pisco Sour. Această rețetă servește 1. O porție conține 63 calorii, 3G de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână sirop simplu, albuș de ou, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Pisco Sour, Pisco Sour, și Pisco Sour al tatălui lui Dan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În agitatorul de cocktail umplut cu gheață, combinați albușul de ou, Pisco, siropul simplu și sucul de lămâie. Acoperiți, agitați energic timp de 15 secunde și strecurați în pahar de cocktail de șase uncii. Sus cu câteva picături de bitter.
·În această rețetă, orice Pisco Chilian o va face, dar rețineți că Pisco-urile chiliene și peruviene nu sunt interschimbabile. Pisco chilian este mai dulce și are o dovadă puțin mai mică. Deci, dacă utilizați lucrurile peruviene, ajustați cantitatea de suc de lămâie și sirop simplu în consecință. Ambele tipuri sunt disponibile la multe magazine bune de băuturi alcoolice.* Bitterii Chilieni Amargo sunt practic imposibil de cumpărat în SUA, dar Bitterii Angostura ușor de găsit sunt un înlocuitor acceptabil. Cu toate acestea, deoarece, așa cum spune Ryan McGrale, acestea sunt "mai ascuțite și mai picante, mergeți puțin mai ușor pe bitter dacă utilizați Angostura."