Piroshki lui Taylor
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încearcă Piroshki-ul lui Taylor. Această rețetă servește 35 și costă 47 de cenți pe porție. O porție conține 162 calorii, 6g de proteine, și 10g de grăsime. Un amestec de carne de vită măcinată, ulei vegetal, zahăr granulat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 19%, ceea ce nu este atât de excelent. Încercați Piroshki lui Taylor, Cartofi Piroshki, și Fructe Piroshki pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie medie la foc mediu, gătiți carnea de vită măcinată până se rumeneste uniform; se scurge. Se amestecă ceapa și se gătește cu carnea de vită până devine translucidă.
Se presară sare, piper și buruieni de mărar după gust. Se lasă să se răcească înainte de utilizare.
Se dizolvă drojdia în 1/4 cană de apă caldă și se pune într-un loc cald până se spumează, aproximativ 10 până la 15 minute. Într-o cratiță medie la foc mic, încălziți laptele și bateți ușor ouăle, uleiul, zahărul și sarea.
Puneți jumătate din făină într-un bol mare de amestecare și amestecați treptat amestecul de lapte. Apoi adăugați soluția de drojdie alternativ cu făina rămasă, amestecând după fiecare adăugare.
Se amestecă bine. Frământați până când aluatul formează o bilă și nu se lipește de bol. (Notă: începeți cu cele 4 căni de făină. Poate fi necesar să adăugați mai multe, puțin câte puțin, pe măsură ce frământați aluatul). Acoperiți vasul cu o cârpă curată. Setați într-un loc cald și lăsați să crească până la dublarea volumului.
Scoateți aluatul din vas și așezați-l pe o suprafață ușor făinată. Ciupiți bucăți aproximativ de dimensiunea mingilor de golf.
Rulați piesele în discuri cu diametrul de aproximativ 3 1/2 până la 4 inci.
Umpleți centrul fiecărui disc cu o lingură plină de amestec de carne răcit. Îndoiți discurile peste amestec și strângeți ferm marginile pentru a sigila. Aranjați pe o suprafață plană și lăsați să stea aproximativ 10 minute.
Într-o tigaie mare, grea sau friteuză, încălziți uleiul la 375 grade F (190 grade C). Prăjiți piroshki în loturi până se rumenesc pe o parte; întoarceți ușor și prăjiți cealaltă parte.
Scoateți și lăsați să se scurgă pe o farfurie tapetată cu prosoape de hârtie.