Piper Negru Sacadat

Piper Negru Sacadat
Nevoie de o curs principal fără lactate? Ardeiul negru sacadat ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție conține 1172 calorii, 150g de proteine, și 35g de grăsime. Această rețetă servește 2 și costă 9,49 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 ore. Mergeți la magazin și ridicați amber ale, sosul Worcestershire, boabele de piper crăpate și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până ale ai putea urma acest curs principal cu Cookie-Uri Chewy Brown Sugar & Brown Ale ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este excelent. Încercați Friptură de ardei chinezesc (carne de vită prăjită cu ceapă, ardei și sos de piper negru), Creveți cu ardei negru și mazăre cu ochi negri, și Supă De Linte Neagră Cu Piper Negru Și Semințe De Chimen pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați ale sau lager cu sosul de soia, sosul Worcestershire și boabele de piper negru crăpate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper Negru CrăpateBoabe De Piper Negru Crăpate
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
LagerLager
AleAle
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Tăiați carnea de vită în felii groase de 1/4 inch, fie cu, fie împotriva bobului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
3
Adăugați carnea de vită în marinată, câteva felii pe rând, amestecând bine pentru a acoperi fiecare felie cu marinada. Acoperiți și refrigerați timp de 6 până la 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
4
Preîncălziți cuptorul la 20
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Așezați o grătar mare pe fiecare dintre cele 3 foi mari de copt cu margini.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
6
Scoateți carnea de vită din marinată și uscați-o cu prosoape de hârtie. Aranjați carnea de vită pe rafturi, lăsând 1/4 inch între felii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
7
Se presară cu piper negru măcinat grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Măcinat GrosierPiper Negru Măcinat Grosier
8
Coaceți aproximativ 4 ore, până când sacadatul este ferm și aproape complet uscat, dar totuși mestecat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SacadatSacadat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Lăsați să se răcească complet pe rafturi înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În10 hrs
Porții2
Scor De Sănătate69
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista