Piper Negru Crăpat-Creveți Alfredo

Cracked piper negru-creveți Alfredo ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 20. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 99 calorii. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați spaghete, roșii de struguri, lapte și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă de la Kraftrecipes.com are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Asiago Și Biscuiți Cu Piper Negru Crăpat, Crab crăpat cu Lemongrass, piper negru și busuioc, și Seitan, legume și piper negru crăpat en Papillote pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti spaghetele conform indicatiilor de pe ambalaj, omitand sarea.
Între timp, aduceți lapte doar pentru a fierbe într-o tigaie mare antiaderentă, amestecând constant.
Adăugați cremă de brânză, parmezan și piper; gatiti si amestecati 3 pana la 5 min. sau până când crema de brânză este complet topită și sosul este bine amestecat.
Adăugați creveți și roșii; gatiti si amestecati 2 min. sau până se încălzește.
Se adaugă în sosul de brânză cremă; se amestecă ușor.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Născut în podgoria "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 metri a.s.l.) din care în 1962, și-a luat numele: este primul Chianti Classico Cru. Fabricat din 90% Sangiovese și din 7% Canaiolo și 3% Colorino, îmbătrânește timp de 20 de luni în butoaie de stejar francez. Astăzi reprezintă cel mai prestigios produs al companiei, apreciat în întreaga lume. Este produs numai în cele mai bune recolte. Compania a ales să păstreze o cantitate considerabilă de sticle din acest vin în pivniță fiind arhivele permanente, capabile să spună istoria Castello di Monsanto