Piper La Grătar-Pesto Linguine
Linguina de piper-Pesto la grătar necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 410 calorii. Pentru 94 de cenți pe porție, veți obține o farfurie care servește 6. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți la îndemână ardei gras, linguină, chimen și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 75%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Pesto Linguine cu nuci ciuperci și ardei roșu prăjit (luni fără carne), Pește La Grătar Peste Linguine Cu Sos De Piper Prăjit, și Sandvișuri cu brânză prăjită cu ardei roșu și Pesto la grătar.
Instrucțiuni
Pregătiți pastele conform instrucțiunilor pachetului; scurgeți.
Așezați ardeii grași, ciupercile și căței de usturoi pe o bucată de 24 x 12 inci de folie de aluminiu antiaderentă sau folie de aluminiu grea ușor unsă.
Presărați amestecul de ardei gras cu capere, frunze de coriandru și 1 lingură de suc de lămâie. Îndoiți folia de aluminiu pentru a sigila, lăsând o deschidere în partea de sus pentru ca aburul să scape.
Grătar, acoperit cu capac de grătar ,la foc mare (400 până la 50
20 de minute sau până când ardeii sunt aproape înnegriți, iar ciupercile sunt fragede.
Scoateți pachetul de folie de la grătar. Sigilați folia și lăsați să stea 10 minute pentru a slăbi pielea pe ardei. Cojiți ardeii și aruncați pielea.
Procesați ardeii prăjiți, obiectele rămase în pachetul de folie de aluminiu, uleiul de măsline, următoarele 3 ingrediente și restul de 1 lingură de suc de lămâie într-un robot de bucătărie sau blender până se omogenizează, oprindu-se pentru a răzui părțile laterale.
Serviți sosul peste pastele fierte fierbinți.
Se presară cu brânză, dacă se dorește.