Piper De Pui Piccata
Pepper pui Piccata necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Acest curs principal are 411 calorii, 38g de proteine, și 21g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Pentru $ 2.55 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 21 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați jumătăți de piept de pui, suc de lămâie, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încercați Pui Piccata, Pui Piccata, și Pui Piccata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul.
Sotati ardeii rosii si ceapa pana cand incep sa se inmoaie.
Scoateți din tigaie cu o lingură pliată și dați deoparte.
Adăugați puiul cubat în tigaie și rumeniți ușor.
Adăugați usturoiul și ardeiul roșu măcinat. Reduceți ușor focul și sotati, acoperit, timp de 1 până la 2 minute, până când usturoiul se rumeneste.
Folosind o lingura de lemn, se adaugă suc de lămâie, amestecând pentru a rupe particulele de pe partea de jos a tigaie (deglazing).
Adăugați unt/margarină, amestecând și amestecând bine în sos. Întoarceți ardeiul gras și ceapa în tigaie, amestecați toate împreună și adăugați pătrunjel. Condimentează cu sare și piper după gust și servește.