Pinwheels de vită cu salată de rucola

Nevoie de o curs principal fără gluten, primar și prietenos cu FODMAP? Pinwheels de vită cu salată de rucola ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru $5.71 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 50g de proteine, 38g de grăsime, și un total de 567 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați rucola, friptura de flanc, uleiul de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma pene de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Baclava Rulată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Tagliata De Vită La Grătar Cu Salată De Rucola, Carne de vită feliată cu salată de lămâie și ciuperci, și Salată de friptură de vită, sfeclă și rucola cu vinetă portocalie.
Instrucțiuni
Acoperiți suprafața de lucru cu folie de plastic și puneți friptura pe ea cu o latură scurtă de friptură cea mai apropiată de dvs. Ținând un cuțit ascuțit paralel cu suprafața de lucru și începând pe o parte lungă, folosind mișcări scurte de feliere, friptura fluture tăind-o orizontal aproape, dar nu până la capăt, în jumătate, apoi deschideți-o ca o carte.
Acoperiți friptura cu o grosime dublă de folie de plastic (aproximativ 2 picioare lungime) și, folosind partea plată a unui pounder de carne (sau folosind un sucitor), bateți ușor carnea de 1/4 inch grosime.
Aruncați foile superioare de folie de plastic și întoarceți friptura pe folie de plastic, astfel încât boabele de carne să curgă de la stânga la dreapta, apoi frecați 1 lingură de ulei pe friptură și presărați cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Aranjați prosciutto într-un strat ușor suprapus pe friptură, apoi acoperiți cu brânză.
Începând cu partea cea mai apropiată de dvs., folosind folie de plastic ca ajutor și apăsând ușor pe umplutură, înfășurați bine friptura, apoi friptura de frigărui, transversal, la intervale de 1 inch. Folosind un cuțit ascuțit, tăiați între frigarui pentru a face roți groase de 1 inch. (Piesele de capăt vor avea o grosime de aproximativ 1 1/2 inci. Tăiați dacă doriți. Pentru mai multe despre cum să formați roți de vită, consultați timp pentru friptură, zgomot și
Pregătiți grătarul pentru gătit pe cărbune mediu-fierbinte (căldură moderată pentru gaz). Dacă utilizați un grătar cu cărbune, deschideți orificiile de ventilație pe fundul grătarului, apoi cărbune ușor. Când cărbunele devine alb cenușiu (la aproximativ 15 minute de la iluminare), țineți mâna la 5 inci deasupra grătarului pentru a determina căldura cărbunelui după cum urmează:fierbinte: când puteți ține mâna acolo timp de 1 până la 2 secunde
Mediu-fierbinte: 3 până la 4 secunde
Scăzut: 5 până la 6 secunde
Dacă utilizați un grătar cu gaz, preîncălziți arzătoarele la înălțime, acoperite, 10 minute, apoi, dacă este necesar, reduceți la căldură specificat în rețetă.
Grill pinwheels, tăiate părți în jos, pe un raft bine uns, de cotitură peste o dată (utilizați o spatulă de metal pentru a slăbi), până când carnea de vită este bine rumenit în afara, dar încă roz în interior și brânză începe să se topească, 6 la 8 minute total.
Aruncați rucola cu restul de 2 linguri de ulei și 1/4 linguriță de sare într-un castron mare.
Se servește pe un platou, acoperit cu roți.
* Roțile pot fi formate, dar nu fierte, cu 1 zi înainte și răcite pe un platou, acoperite slab cu plastic.•Dacă nu sunteți în stare să grătar, pinwheels poate fi fript pe raft bine unse de o tigaie broiler 4 la 6 inci de la căldură, de cotitură peste o dată, 6 la 8 minute total.