Pinwheels De Mentă
Peppermint Pinwheels ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 151 calorii. Această rețetă servește 24 și costă 17 cenți pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Un amestec de praf de copt, extract de mentă, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 11%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Pinwheels De Mentă, Pinwheels De Mentă, și Pinwheels De Mentă De Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Cerneti impreuna faina, sarea si praful de copt si dati deoparte.
Crema de unt și zahăr împreună într-un alt castron mare.
Adăugați oul și bateți până se încorporează.
Adăugați extractul de vanilie și mentă. Adăugați treptat amestecul uscat, bătând până se combină.
Scoateți jumătate din amestec din vas.
Adăugați colorant alimentar, bătând până se combină complet. În hârtie cerată, întindeți aluatul pentru a forma un dreptunghi mare, gros de aproximativ 1/4 inch. Repetați acest pas cu cealaltă jumătate de aluat necolorat, fără coloranți alimentari. Se da la frigider 2 ore.
Scoateți 1 foaie de hârtie cerată sau pergament.
Presărați suprafața hârtiei cu zahăr pudră pentru a preveni lipirea. Foarte atent, glisați aluatul roșu deasupra aluatului alb. Tăiați marginile dacă sunt inegale și patch-uri, dacă este necesar.
Rulați aluatul într-un buștean, creând un efect de vârtej.
Puneți aluatul înapoi la frigider și lăsați să se răcească timp de 2 ore.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Feliați aluatul în felii de 1/2 inch și așezați-l pe o tavă de foi căptușită cu pergament la aproximativ 1 inch distanță.
Așezați bățul de acadea aproximativ 1 inch prin partea plată a aluatului.
Coaceți timp de 8 până la 10 minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească pe un suport de sârmă.
Un spectator, care poate nu este un bucătar profesionist, a furnizat această rețetă. Bucătarii Food Network nu au testat această rețetă și, prin urmare, nu putem face reprezentare cu privire la rezultate.
Echipament Special: 24 bastoane lollipop .