Pineapple Cobbler

Pineapple Cobbler
Pineapple Cobbler ar putea fi doar Sudul rețeta pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană lacto ovo are 304 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10 și costă 41 de cenți pe porție. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 420 ar spune că a lovit locul. Un amestec de lapte, zahăr, făină auto-crescătoare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 18%, care nu este atât de minunat. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Pineapple Cobbler, Pineapple Cobbler, și Pineapple Peach Cobbler.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Într-un vas de copt de 9x13 inch, topiți untul la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Într-un castron mediu, amestecați făina, zahărul alb și laptele până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se toarnă aluatul în vasul pregătit.
4
Într-un castron separat, aruncați ananasul cu zahăr brun până când fructele sunt bine acoperite. Puneți amestecul de ananas cu linguri în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
AnanasAnanas
FructeFructe
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Se presară cu cireșe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CireșeCireșe
6
Coaceți 30 de minute în cuptorul preîncălzit, până devin aurii.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Cremă Sherry, Vin Spumant, Port, Riesling, Moscato Dasti, Zinfandel

Cobbler funcționează foarte bine cu Sherry cremă, vin spumant și Port. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera cremă Sherry
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate0
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista