Pina Colada Cu Margine De Nucă De Cocos Prăjită
Pina Colada cu jantă de nucă de cocos prăjită este un fără gluten și vegan băutură. Această rețetă face 4 porții cu 232 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de cuburi de gheață, Lapte de cocos, suc de ananas și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 9 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Pui De Cocos Cu Pina Colada Dip (7 Puncte Ww), Briose pi ciuma Colada cu glazura de nuca de cocos, și Creveți slabi de nucă de cocos {cu sos Pina Colada!} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați 2 linguri de nucă de cocos îndulcită în fulgi într-o tigaie mică antiaderentă la foc mediu. Gatiti, scuturand tigaia des, aproximativ 4-5 minute sau pana cand nuca de cocos se rumeneste usor.
Se transferă într-un castron și se răcește.
Combinați 1 1/2 căni de ananas proaspăt cubat, 1 cană de suc de ananas, 3/4 cană de lapte ușor de cocos (nu clătiți cupa de măsurare-vedeți de ce mai jos), 1/3 cană de zahăr, 1/4 cană de rom ușor și 8 cuburi de gheață într-un blender. Procesați până când este gros și neted.
Scufundați o perie de patiserie sau un prosop de hârtie pliat în laptele de cocos rezidual din cupa de măsurare și periați jantele interioare și exterioare ale a 4 pahare înalte. Înmuiați marginea fiecărui pahar în nucă de cocos pentru a acoperi. Împărțiți pia colada între cele 4 pahare.
Garnisiți cu ananas, dacă doriți.