Pimiento-Aperitive Cu Brânză

Pimiento-Aperitive Cu Brânză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încercați aperitivele cu brânză pimiento. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 147 calorii. Această rețetă vegetariană servește 16 și costă 49 de cenți pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați pâine de secară cocktail, piper măcinat, sos de salată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Brânză pimiento răspândit, Răspândirea Brânzei Pimiento, și Brânză T-Town Răspândită Cu Pimiento pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Rezervați 16 măsline întregi pentru garnitură. Tăiați măslinele rămase; se pune într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MăslineMăsline
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați brânză Cheddar, maioneză, cremă de brânză și ardei roșu; bateți cu mixerul electric la viteză medie până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză CheddarBrânză Cheddar
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
MaionezăMaioneză
Ardei RoșuArdei Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
3
Întindeți aproximativ 2 linguri de amestec de brânză pe 8 felii de pâine. Se acoperă cu feliile de pâine rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
PâinePâine
4
Tăiați fiecare sandviș în diagonală în jumătate.
5
Încingeți fiecare aperitiv cu 1 măsline întregi fixate cu o scobitoare sau un murături decorativ.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MăslineMăsline
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții16
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista