Pilsen-port Swiss Fondue
Pilsen-Port Swiss Fondue ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 338 calorii, 16g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 6 și costă $1.35 pe portie. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de brânză elvețiană, pilsner, vin de port și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Fondue De Vin De Port, Fondue Elvețiană, și Fondue De Brânză Elvețiană.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie la foc mediu și turnați vinul de port. Când vinul este încălzit, turnați berea.
Se presară nucșoară și se fierbe timp de aproximativ 5 minute pentru a arde fumul.
Bateți în brânză o cantitate mică la un moment dat până când este netedă.
Scoateți din căldură și lăsați să stea un minut. (Un moment bun pentru a bea restul de bere.)
Se servește cu bucăți de pâine cu aluat.