Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Pilaf turcesc cu fistic și naut ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 83 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 315 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați roșii, naut, nuci de fistic și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de blog.fatfreevegan.com. de la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Cu o lingură scor de 84%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Pilaf Bulgur Turcesc Cu Miel Și Năut, Kabobs de miel turcesc cu fistic și salată moale de ierburi, și Pilaf Turcesc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Adăugați vinetele și gătiți încă câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
2
Adăugați bulionul de legume, acoperiți și gătiți până când vinetele sunt fragede, încă aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
3
Adăugați orezul fiert în vinete, împreună cu nautul și scorțișoara. Dacă este uscat, adăugați puțin mai mult bulion de legume. Gatiti aproximativ 5 minute, pentru a permite aromelor sa se combine. Chiar înainte de servire, adăugați roșia și pătrunjelul tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite
Orez Fiert
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Hârtie De Orez
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
4
Se adaugă sare după gust și se servește acoperit cu fistic.