Pilaf de Quinoa cu somon și sparanghel

Pilaf de Quinoa cu somon și sparanghel
Quinoa Pilaf cu somon și sparanghel este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 422 calorii, 33g de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $ 4.12 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați roșii de struguri, unt, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este grozav. Încercați Pilaf de primăvară cu somon și sparanghel, Somon Afumat Sparanghel Quinoa Tort Ouă Benedict, și Quinoa Pilaf pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți bine quinoa punând într-o strecurătoare cu ochiuri fine și ținând sub apă curentă rece până când apa curge limpede; scurgeți bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
2
Într-o cratiță de 2 litri, încălziți 2 căni de apă până la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Adăugați quinoa; reduceți căldura la minim. Acoperiți; fierbeți 10 până la 12 minute sau până când apa este absorbită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
ApăApă
4
Între timp, în tigaie de 12 inci, încălziți restul de 4 căni de apă și cub de bouillon până la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bouillon CubeBouillon Cube
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați somon, cu pielea în sus; reduceți căldura la minim. Acoperiți; fierbeți 10 până la 12 minute sau până când peștele se fulgi ușor cu furculița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
PeștePește
6
Îndepărtați cu lingura cu fante pe farfurie; lasa sa se raceasca. Aruncați apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
7
Scoateți pielea din somon; rupeți în bucăți mari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
8
Între timp, clătiți și uscați tigaia. Topiți untul în tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Adăugați sparanghel; gatiti 5 minute, amestecand frecvent. Se amestecă ceapa; gatiti 1 minut, amestecand frecvent. Se amestecă mazărea, roșiile și bulionul; gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
TomateTomate
CeapăCeapă
BulionBulion
MazăreMazăre
10
Amestecați ușor quinoa, somonul, condimentul lămâie-piper și buruiana de mărar în amestecul de sparanghel. Acoperiți; gatiti aproximativ 2 minute sau pana se incalzeste bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper De LămâiePiper De Lămâie
SparanghelSparanghel
MărarMărar
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
SomonSomon
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate53
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista