Quinoa Pilaf cu somon și sparanghel este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 422 calorii, 33g de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $ 4.12 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați roșii de struguri, unt, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este grozav. Încercați Pilaf de primăvară cu somon și sparanghel, Somon Afumat Sparanghel Quinoa Tort Ouă Benedict, și Quinoa Pilaf pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Clătiți bine quinoa punând într-o strecurătoare cu ochiuri fine și ținând sub apă curentă rece până când apa curge limpede; scurgeți bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
2
Într-o cratiță de 2 litri, încălziți 2 căni de apă până la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Adăugați quinoa; reduceți căldura la minim. Acoperiți; fierbeți 10 până la 12 minute sau până când apa este absorbită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
Apă
4
Între timp, în tigaie de 12 inci, încălziți restul de 4 căni de apă și cub de bouillon până la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bouillon Cube
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați somon, cu pielea în sus; reduceți căldura la minim. Acoperiți; fierbeți 10 până la 12 minute sau până când peștele se fulgi ușor cu furculița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Somon
Pește
6
Îndepărtați cu lingura cu fante pe farfurie; lasa sa se raceasca. Aruncați apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
7
Scoateți pielea din somon; rupeți în bucăți mari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Somon
8
Între timp, clătiți și uscați tigaia. Topiți untul în tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Adăugați sparanghel; gatiti 5 minute, amestecand frecvent. Se amestecă ceapa; gatiti 1 minut, amestecand frecvent. Se amestecă mazărea, roșiile și bulionul; gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sparanghel
Tomate
Ceapă
Bulion
Mazăre
10
Amestecați ușor quinoa, somonul, condimentul lămâie-piper și buruiana de mărar în amestecul de sparanghel. Acoperiți; gatiti aproximativ 2 minute sau pana se incalzeste bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper De Lămâie
Sparanghel
Mărar
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite