Pilaf de orz și sparanghel
Pilaf de orz și sparanghel ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 424 calorii, 9g de proteine, și 18g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6 și costă 1,29 USD pe porție. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Dacă aveți la îndemână ceapă, sulițe sparanghel, ulei de semințe de struguri și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Pilaf De Orz Și Papion, Pilaf De Orz, și Pilaf De Orez De Orz.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare la foc mediu, adăugați uleiul și sotati ceapa și usturoiul până la translucid și moale.
Adăugați orzul și amestecați împreună, astfel încât orzul să fie acoperit cu ulei și să înceapă să se prăjească.
Reduceți căldura și adăugați încet stocul de legume puțin câte puțin la orzul prăjit. Amestecați constant până când tot lichidul pe care l-ați adăugat s-a evaporat, apoi adăugați mai mult. Continuați să faceți acest lucru până când toate stocurile au fost utilizate. Reduceți căldura la minim și adăugați sparanghelul. Fierbeți până când sparanghelul este gătit, în mod normal în jur de 8 minute. Nota bucătarului: alternativ, puteți albi sparanghelul mai întâi în apă clocotită, înainte de a-l adăuga la orzul gătit. Acest lucru vă va economisi timp dacă vă grăbiți.
Amestecați smântâna, brânza și untul și reglați condimentul cu sare și piper, după gust.
Transferați într-un bol de servire și garnisiți cu busuiocul tocat înainte de servire.