Pilaf de orz și sparanghel

Pilaf de orz și sparanghel
Pilaf de orz și sparanghel ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 424 calorii, 9g de proteine, și 18g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6 și costă 1,29 USD pe porție. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Dacă aveți la îndemână ceapă, sulițe sparanghel, ulei de semințe de struguri și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Pilaf De Orz Și Papion, Pilaf De Orz, și Pilaf De Orez De Orz.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare la foc mediu, adăugați uleiul și sotati ceapa și usturoiul până la translucid și moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Adăugați orzul și amestecați împreună, astfel încât orzul să fie acoperit cu ulei și să înceapă să se prăjească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrzOrz
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
3
Reduceți căldura și adăugați încet stocul de legume puțin câte puțin la orzul prăjit. Amestecați constant până când tot lichidul pe care l-ați adăugat s-a evaporat, apoi adăugați mai mult. Continuați să faceți acest lucru până când toate stocurile au fost utilizate. Reduceți căldura la minim și adăugați sparanghelul. Fierbeți până când sparanghelul este gătit, în mod normal în jur de 8 minute. Nota bucătarului: alternativ, puteți albi sparanghelul mai întâi în apă clocotită, înainte de a-l adăuga la orzul gătit. Acest lucru vă va economisi timp dacă vă grăbiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
OrzOrz
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
4
Amestecați smântâna, brânza și untul și reglați condimentul cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
5
Transferați într-un bol de servire și garnisiți cu busuiocul tocat înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista