Pilaf de orz și sparanghel

Pilaf de orz și sparanghel
Pilaf de orz și sparanghel ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 424 calorii, 9g de proteine, și 18g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6 și costă 1,29 USD pe porție. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Dacă aveți la îndemână ceapă, sulițe sparanghel, ulei de semințe de struguri și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Pilaf De Orz Și Papion, Pilaf De Orz, și Pilaf De Orez De Orz.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare la foc mediu, adăugați uleiul și sotati ceapa și usturoiul până la translucid și moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Adăugați orzul și amestecați împreună, astfel încât orzul să fie acoperit cu ulei și să înceapă să se prăjească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrzOrz
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
3
Reduceți căldura și adăugați încet stocul de legume puțin câte puțin la orzul prăjit. Amestecați constant până când tot lichidul pe care l-ați adăugat s-a evaporat, apoi adăugați mai mult. Continuați să faceți acest lucru până când toate stocurile au fost utilizate. Reduceți căldura la minim și adăugați sparanghelul. Fierbeți până când sparanghelul este gătit, în mod normal în jur de 8 minute. Nota bucătarului: alternativ, puteți albi sparanghelul mai întâi în apă clocotită, înainte de a-l adăuga la orzul gătit. Acest lucru vă va economisi timp dacă vă grăbiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
OrzOrz
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
4
Amestecați smântâna, brânza și untul și reglați condimentul cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
5
Transferați într-un bol de servire și garnisiți cu busuiocul tocat înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista