Pilaf de orz și sparanghel

Pilaf de orz și sparanghel
Pilaf de orz și sparanghel ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 424 calorii, 9g de proteine, și 18g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6 și costă 1,29 USD pe porție. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Dacă aveți la îndemână ceapă, sulițe sparanghel, ulei de semințe de struguri și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Pilaf De Orz Și Papion, Pilaf De Orz, și Pilaf De Orez De Orz.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare la foc mediu, adăugați uleiul și sotati ceapa și usturoiul până la translucid și moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Adăugați orzul și amestecați împreună, astfel încât orzul să fie acoperit cu ulei și să înceapă să se prăjească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Verde, Părțile Albe și Verzi Separate și TocateCeapă Verde, Părțile Albe și Verzi Separate și Tocate
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Subţire-Subţire-
3
Reduceți căldura și adăugați încet stocul de legume puțin câte puțin la orzul prăjit. Amestecați constant până când tot lichidul pe care l-ați adăugat s-a evaporat, apoi adăugați mai mult. Continuați să faceți acest lucru până când toate stocurile au fost utilizate. Reduceți căldura la minim și adăugați sparanghelul. Fierbeți până când sparanghelul este gătit, în mod normal în jur de 8 minute. Nota bucătarului: alternativ, puteți albi sparanghelul mai întâi în apă clocotită, înainte de a-l adăuga la orzul gătit. Acest lucru vă va economisi timp dacă vă grăbiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Ceapă Verde, Părțile Albe și Verzi Separate și TocateCeapă Verde, Părțile Albe și Verzi Separate și Tocate
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
4
Amestecați smântâna, brânza și untul și reglați condimentul cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
5
Transferați într-un bol de servire și garnisiți cu busuiocul tocat înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista