Pilaf de orez sălbatic din Minnesota ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă face 8 porții cu 171 calorii, 7g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați nuci pecan, apă, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 69%, care este solid. Încercați Supa de curcan, ciuperci și orez sălbatic din Minnesota din Sarasota, Pilaf De Orez Sălbatic, și Pilaf De Orez Sălbatic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți apa și bulionul la fiert într-o cratiță medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați orez sălbatic; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 1 oră sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Sălbatic
3
Scurgere.
4
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați ciuperci și ceapă; saut 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Ceapă
7
Se ia de pe foc; se amestecă pătrunjelul și următoarele 4 ingrediente (pătrunjel prin piper).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel
Piper
8
Combinați amestecul de orez și ciuperci într-o caserolă de 2 litri acoperită cu spray de gătit. Acoperiți și coaceți la 325 timp de 25 de minute.