Pilaf de orez cu spanac-feta, friptură feliată cu sos de oregano și roșii la grătar cu pătrunjel

Pilaf de orez cu spanac-feta, friptură feliată cu sos de oregano și roșii la grătar cu pătrunjel
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Pilaf de orez cu spanac-feta, friptură feliată cu sos de oregano și roșii la grătar cu pătrunjel. Această rețetă face 6 porții cu 872 de calorii , 47 g de proteine și 38 g de grăsime fiecare. Pentru 4,77 USD per porție , această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Este perfect pentru ziua indragostitilor . Un amestec de pătrunjel cu frunze plate, ardei iute, roșii prune și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute . Cu un scor de 72% , acest fel de mâncare este bun. Bagheta feliată cu unt și ridichi de arpagic hamsii , carnea de porc tăiată cu ghimbir tânăr și ceapă de primăvară - Prezentate în grup și carnea de vită feliată fierbinte sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Se încălzește un strop de ulei de măsline extravirgin și 2 linguri de unt la foc mediu într-o cratiță cu capac etanș. La untul topit, adăugați orzo și prăjiți ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate SubțireO Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
Un Pătrunjel Generos Cu Frunze Plate, Feliat SubțireUn Pătrunjel Generos Cu Frunze Plate, Feliat Subțire
1 1/4 Cană De Orez Cu Bob Lung1 1/4 Cană De Orez Cu Bob Lung
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Iute Roșu, Tocat Sau Feliat1 Ardei Iute Roșu, Tocat Sau Feliat
2
Adăugați ceapa și gătiți să se înmoaie, 5 minute. Se amestecă orezul și 1 1/2 cană de bulion și se aduce la fierbere. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți timp de 15 minute. Preîncălziți broilerul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Rosu, Tocat Sau FeliatArdei Rosu, Tocat Sau Feliat
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Spanac De Fermă Mănunchi, Spălat și UscatSpanac De Fermă Mănunchi, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
3
Adăugați stropul rămas de bulion împreună cu spanacul într-un robot de bucătărie și procesați până la o toacă fină. Se amestecă spanacul în orez și se condimentează cu nucșoară, sare și piper. Se acopera, se stinge focul si se mai lasa 2 minute. Pufează orezul cu o furculiță și amestecă feta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Pentru roșii: Asezonați roșiile tăiate în jumătate cu sare și piper și acoperiți cu pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 CmPână La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
5
Stropiți roșiile din belșug cu ulei de măsline extravirgin și prăjiți-le timp de 3 până la 4 minute. Lăsați carnea să se odihnească puțin, apoi feliați foarte subțire împotriva bobului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 CmPână La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
6
Serviți friptura feliată cu o parte de orez, o lingură de sos deasupra și 2 jumătăți de roșii de persoană.;
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură FeliatăFriptură Feliată
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 CmPână La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
1
Încingeți o grătar de fontă sau o tigaie pentru grătar la foc mediu-mare. Ungeți fripturile de flancuri în ulei de măsline extravirgin și asezonați din belșug cu sare și piper. Când grătarul este foarte fierbinte, gătiți carnea 10 până la 12 minute pentru mediu-rare sau 15 minute pentru mediu, întorcându-se ocazional. Când carnea s-a fiert aproximativ 5 minute, porniți sosul într-o cratiță mică la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Friptură De FlancFriptură De Flanc
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Adăugați 2 linguri de ulei de măsline extravirgin, usturoi, eșalotă, ardei iute și oregano. Se amestecă 2 până la 3 minute, apoi se adaugă untul. Cand untul se topeste, se adauga sucul de lamaie si se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista