Pilaf de orez cu spanac-feta, friptură feliată cu sos de oregano și roșii la grătar cu pătrunjel
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Pilaf de orez cu spanac-feta, friptură feliată cu sos de oregano și roșii la grătar cu pătrunjel. Această rețetă face 6 porții cu 872 de calorii , 47 g de proteine și 38 g de grăsime fiecare. Pentru 4,77 USD per porție , această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Este perfect pentru ziua indragostitilor . Un amestec de pătrunjel cu frunze plate, ardei iute, roșii prune și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute . Cu un scor de 72% , acest fel de mâncare este bun. Bagheta feliată cu unt și ridichi de arpagic hamsii , carnea de porc tăiată cu ghimbir tânăr și ceapă de primăvară - Prezentate în grup și carnea de vită feliată fierbinte sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Se încălzește un strop de ulei de măsline extravirgin și 2 linguri de unt la foc mediu într-o cratiță cu capac etanș. La untul topit, adăugați orzo și prăjiți ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
Un Pătrunjel Generos Cu Frunze Plate, Feliat Subțire
1 1/4 Cană De Orez Cu Bob Lung
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Iute Roșu, Tocat Sau Feliat
2
Adăugați ceapa și gătiți să se înmoaie, 5 minute. Se amestecă orezul și 1 1/2 cană de bulion și se aduce la fierbere. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți timp de 15 minute. Preîncălziți broilerul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Rosu, Tocat Sau Feliat
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Spanac De Fermă Mănunchi, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
3
Adăugați stropul rămas de bulion împreună cu spanacul într-un robot de bucătărie și procesați până la o toacă fină. Se amestecă spanacul în orez și se condimentează cu nucșoară, sare și piper. Se acopera, se stinge focul si se mai lasa 2 minute. Pufează orezul cu o furculiță și amestecă feta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
4
Pentru roșii: Asezonați roșiile tăiate în jumătate cu sare și piper și acoperiți cu pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
5
Stropiți roșiile din belșug cu ulei de măsline extravirgin și prăjiți-le timp de 3 până la 4 minute. Lăsați carnea să se odihnească puțin, apoi feliați foarte subțire împotriva bobului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
6
Serviți friptura feliată cu o parte de orez, o lingură de sos deasupra și 2 jumătăți de roșii de persoană.;
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură Feliată
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
1
Încingeți o grătar de fontă sau o tigaie pentru grătar la foc mediu-mare. Ungeți fripturile de flancuri în ulei de măsline extravirgin și asezonați din belșug cu sare și piper. Când grătarul este foarte fierbinte, gătiți carnea 10 până la 12 minute pentru mediu-rare sau 15 minute pentru mediu, întorcându-se ocazional. Când carnea s-a fiert aproximativ 5 minute, porniți sosul într-o cratiță mică la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
Friptură De Flanc
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2
Adăugați 2 linguri de ulei de măsline extravirgin, usturoi, eșalotă, ardei iute și oregano. Se amestecă 2 până la 3 minute, apoi se adaugă untul. Cand untul se topeste, se adauga sucul de lamaie si se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Pentru Ungerea Insertului
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel