Pilaf de orez cu smochine, morcovi și ghimbir

Pilaf de orez cu smochine, morcovi și ghimbir ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 318 calorii, 6g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 9 minute. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir, orez brun cu microunde, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 89%, care este minunat. Încercați Orez brun și Pilaf de morcovi, Pilaf De Orez Brun Morcov, și Pește prăjit Thailandez întreg crocant cu sos de tamarind de ghimbir și Pilaf de orez cu nucă de cocos-coriandru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți orezul conform instrucțiunilor pachetului; păstrați cald.
În timp ce orezul gătește, încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare; adăugați morcovi, ghimbir și usturoi. Saut 3 minute sau pana se rumeneste.
Adăugați smochine; saut 2 minute sau până la cald.
Se ia de pe foc; se amestecă orezul.