Pilaf De Orez
Pilaf de orez ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 309 calorii, 7g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână scallions, ulei de măsline, sare și piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pilaf De Orez Cu Nuci De Pin, Pilaf de orez vegetal în aragazul de orez, și Orez Aragaz Orez Pilaf.
Instrucțiuni
Aduceți bulionul și apa la fiert în cratiță la foc mediu. Reduceți căldura la minim și mențineți-o fierbinte.
Într-o altă cratiță, încălziți uleiul la foc mediu.
Adăugați scallions și gătiți timp de aproximativ 3 minute. Se amestecă orezul, se condimentează cu sare și piper, după gust și se fierbe încă 2 minute.
Se toarnă amestecul de bulion fierbinte și se fierbe. Reduceți focul la foc mic și acoperiți cratița. Gatiti pana cand lichidul este absorbit si orezul este fraged, aproximativ 20 de minute. Se amestecă nucile și se gustă pentru condimentare, ajustându-se după cum este necesar.
Transferați pilaful într-un bol de servire și serviți.