Pilaf De Orez
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați pilaful de orez. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 276 calorii, 6g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați cățelul de usturoi, ceapa, bulionul de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Pilaf De Orez Cu Nuci De Pin, Pilaf de orez vegetal în aragazul de orez, și Orez Aragaz Orez Pilaf pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați orezul într-o strecurătoare cu ochiuri fine și clătiți sub apă rece până când apa curge limpede; pune deoparte.Topiți untul într-o cratiță medie la foc mediu.
Adăugați ceapa și usturoiul, condimentați cu sare și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați orezul clătit și gătiți, amestecând ocazional, până când sâmburii trosnesc, aproximativ 2 minute.
Adăugați bulionul sau bulionul, apa și sarea măsurată și amestecați pentru a combina. Creșteți căldura la mare și aduceți la fierbere.Reduceți căldura la minim, acoperiți cu un capac etanș și fierbeți netulburat până când orezul este fraged, aproximativ 15 minute.
Se ia de pe foc și se lasă acoperit la abur, aproximativ 5 minute. Pufați cu o furculiță și amestecați pătrunjelul. Gustați și condimentați cu sare suplimentară, după cum este necesar.