Pilaf de nuci de pin și orez este un fără gluten și vegan garnitură. Această rețetă servește 6. O porție conține 253 calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ulei de măsline, nuci de pin, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Pilaf De Orez Cu Nuci De Pin, Pilaf de orez cu nuci de pin, și Pilaf De Orez Cu Nuci De Pin.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Se adauga ceapa si usturoiul, si saut 3 minute sau pana cand se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ceapă
3
Combinați amestecul de ceapă, orezul și ingredientele rămase într-un castron; aruncați bine.