Pilaf de nuci de pin și ceapă verde
Pilaf de nuci de pin și ceapă verde este un fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă face 6 porții cu 231 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, sare, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Agnolotti cu Broccoli prăjiți și spanac într-un sos de nuci de pin cu unt, Pilaf de nuci de pin și orez, și Pilaf De Orez Cu Nuci De Pin.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o cratiță de 3 litri la foc mediu-mare.
Gatiti orezul, 1/2 cana de ceapa si nucile in unt aproximativ 5 minute, amestecand ocazional, pana cand nucile devin maro deschis.
Se amestecă bulionul, coaja de lămâie și sarea.
Se încălzește la fierbere, amestecând o dată sau de două ori; reduceți căldura. Acoperiți și fierbeți 14 minute; se ia de pe foc. Puf de orez ușor cu furculita.
Acoperiți și lăsați să stea 5 minute.
Se presară cu blaturi de ceapă.