Pilaf de nuci de pin și ceapă verde

Pilaf de nuci de pin și ceapă verde
Pilaf de nuci de pin și ceapă verde este un fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă face 6 porții cu 231 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, sare, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Agnolotti cu Broccoli prăjiți și spanac într-un sos de nuci de pin cu unt, Pilaf de nuci de pin și orez, și Pilaf De Orez Cu Nuci De Pin.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o cratiță de 3 litri la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Gatiti orezul, 1/2 cana de ceapa si nucile in unt aproximativ 5 minute, amestecand ocazional, pana cand nucile devin maro deschis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CeapăCeapă
NuciNuci
OrezOrez
3
Se amestecă bulionul, coaja de lămâie și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
BulionBulion
SareSare
4
Se încălzește la fierbere, amestecând o dată sau de două ori; reduceți căldura. Acoperiți și fierbeți 14 minute; se ia de pe foc. Puf de orez ușor cu furculita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
5
Acoperiți și lăsați să stea 5 minute.
6
Se presară cu blaturi de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă

Echipamente

DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista