Pilaf De Legume Prăjite
Pilaf de legume prăjite ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 5. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și întreagă 30 are 75 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime per portie. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de oțet balsamic, amestec de pilaf de orez din Orientul Apropiat, roșii de prune și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 44%. Rețete similare includ Pilaf De Quinoa Cu Legume Rădăcinoase Prăjite, Marocan pilaf de legume prăjite cu năut, și Quinoa Pilaf De Legume.
Instrucțiuni
Pregătiți orezul din Orientul Apropiat conform instrucțiunilor pachetului, cu excepția omiterii untului sau a uleiului de măsline.
Într-un castron mic, amestecați ulei, oțet, usturoi și cimbru împreună. Pune deoparte.
În timp ce orezul gătește, așezați legumele deja tăiate într-o tigaie medie de copt și stropiți legumele cu amestec de ulei.
Coaceți la 400 de grade F. timp de 8 până la 10 minute sau până se rumenesc. Se amestecă legumele în amestecul de orez.
Garnisiți cu crenguță proaspătă de cimbru, dacă doriți.