Pilaf De Cârnați

Pilaf cârnați ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 319 calorii, 17g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de cârnați, bulion de pui degresat cu grăsimi, amestec de cereale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Cârnați și Pilaf de orez, Cuptor cu microunde: cârnați și pilaf de ciuperci, și Orez sălbatic și pilaf Basmati cu cârnați.
Instrucțiuni
Într-o tigaie de 10 până la 12 inci la foc mare, întoarceți frecvent 3 sau 4 cârnați fierți (aproximativ 14 oz. total) până se rumenesc ușor. Pune deoparte.
Adăugați în tigaie 1 1/3 căni amestec de cereale (Vezi notele de mai sus), 2 căni bulion de pui degresat cu grăsime și 1/2 cană pătrunjel tocat. Aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți aproximativ 8 minute, amestecând ocazional. Împingeți cârnații în boabe, acoperiți și continuați să fierbeți până când boabele sunt fragede pentru a mușca, aproximativ 5 minute mai mult; se amestecă ocazional.
Se presară cu aproximativ 2 linguri de brânză parmezană mărunțită și piper proaspăt măcinat după gust.