Pilaf basmati cu fructe cu fistic

Pilaf basmati cu fructe cu fistic
Pilaf basmati cu fructe cu fistic este un fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 10 și costă 52 de cenți pe porție. O porție conține 200 de calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână unt, frunze de dafin, șalotă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Pilaf De Orez Cu Fructe, Pilaf De Orez Sălbatic Cu Fructe, și Nutty Basmati Pilaf pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se adaugă șalotă, și saut 8 minute sau pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
3
Se ia de pe foc.
4
Combinați apa și orezul într-o cratiță medie la foc mediu-mare; aduceți la fierbere. Se amestecă mazărea verde și următoarele 8 ingrediente (prin frunza de dafin); acoperiți, reduceți focul și fierbeți 20 de minute sau până când lichidul este absorbit și orezul este fraged. Aruncați bățul de scorțișoară și frunza de dafin. Se amestecă șalotele și fisticul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De ScorțișoarăBaton De Scorțișoară
Mazăre VerdeMazăre Verde
Nuci De FisticNuci De Fistic
Frunze De DafinFrunze De Dafin
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
ApăApă
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista