Pilaf Basmati cu fructe cu fistic este un fără gluten și vegetarian farfurie. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 200 calorii. Această rețetă servește 10. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați apă, mazăre, fistic și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Pilaf Basmati cu fructe cu fistic, Pilaf De Orez Cu Fructe, și Pilaf De Orez Sălbatic Cu Fructe.
Instrucțiuni
1
Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Se adaugă șalotă și se sotează 8 minute sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
3
Scoateți din căldură.
4
Combinați apa și orezul într-o cratiță medie la foc mediu-mare; aduceți la fierbere. Se amestecă mazărea verde și următoarele 8 ingrediente (prin frunza de dafin); acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 20 de minute sau până când lichidul este absorbit și orezul este fraged. Aruncați bățul de scorțișoară și frunza de dafin. Se amestecă șalotele și fisticul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Mazăre Verde
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper