Piersici și carne de porc la grătar
Piersicile și carnea de porc la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $2.94 pe portie. O porție conține 238 calorii, 26g de proteine, și 8g de grăsime. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați rucola, oțet balsamic, cimbru și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Încercați Cotlet de porc de țară la grătar cu piersici la grătar cu Bourbon, Muschi de porc la gratar Sicilian cu piersici la gratar Agrodolce, și Cotlet de porc la grătar cu piersici balsamice picante la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați fiecare bucată de carne de porc între 2 foi de folie de plastic rezistentă și bateți fiecare bucată la o grosime de 1/4 inch folosind un ciocan de carne sau un sucitor.
Combinați 2 linguri de oțet, suc, cimbru, sare și piper într-un castron mic. Rezervați 1 lingură de amestec de suc.
Turnați amestecul de suc rămas într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Adăugați carne de porc; sigilați și marinați la frigider timp de 1 oră, întorcându-vă ocazional.
Preîncălziți grătarul la foc mediu.
Așezați piersicile, tăiate cu părțile în sus, pe o farfurie; stropiți cu restul de 2 linguri de oțet.
Așezați carnea de porc pe grătarul acoperit cu spray de gătit; grătiți 3 minute pe fiecare parte sau până când carnea de porc este gata. Pune deoparte.
Așezați piersicile, tăiate cu părțile în jos, pe grătar; grătiți 4 minute sau până se înmoaie și se rumenesc ușor. Întoarceți și gătiți 2 minute sau până când se încălzește.
Tăiați fiecare jumătate de piersică în 4 felii. Feliați bucăți de carne de porc în fâșii groase de 1 inch.
Burniță împodobite rucola cu rezervat 1 amestec de suc lingura, se clatina pentru a acoperi. Împărțiți rucola uniform între 4 farfurii. Se acoperă cu fâșii de porc la grătar și felii de piersici; se presară uniform cu zahăr turbinado.