Piersicile și carnea de porc la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $2.94 pe portie. O porție conține 238 calorii, 26g de proteine, și 8g de grăsime. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați rucola, oțet balsamic, cimbru și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Încercați Cotlet de porc de țară la grătar cu piersici la grătar cu Bourbon, Muschi de porc la gratar Sicilian cu piersici la gratar Agrodolce, și Cotlet de porc la grătar cu piersici balsamice picante la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați fiecare bucată de carne de porc între 2 foi de folie de plastic rezistentă și bateți fiecare bucată la o grosime de 1/4 inch folosind un ciocan de carne sau un sucitor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Carne De Porc
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Tenderizer De Carne
știft De Rulare
2
Combinați 2 linguri de oțet, suc, cimbru, sare și piper într-un castron mic. Rezervați 1 lingură de amestec de suc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet
Piper
Suc
Cimbru
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Turnați amestecul de suc rămas într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
4
Adăugați carne de porc; sigilați și marinați la frigider timp de 1 oră, întorcându-vă ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
5
Preîncălziți grătarul la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
6
Așezați piersicile, tăiate cu părțile în sus, pe o farfurie; stropiți cu restul de 2 linguri de oțet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Oțet
7
Așezați carnea de porc pe grătarul acoperit cu spray de gătit; grătiți 3 minute pe fiecare parte sau până când carnea de porc este gata. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
8
Așezați piersicile, tăiate cu părțile în jos, pe grătar; grătiți 4 minute sau până se înmoaie și se rumenesc ușor. Întoarceți și gătiți 2 minute sau până când se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
9
Tăiați fiecare jumătate de piersică în 4 felii. Feliați bucăți de carne de porc în fâșii groase de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Carne De Porc
10
Burniță împodobite rucola cu rezervat 1 amestec de suc lingura, se clatina pentru a acoperi. Împărțiți rucola uniform între 4 farfurii. Se acoperă cu fâșii de porc la grătar și felii de piersici; se presară uniform cu zahăr turbinado.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turbinado Zahăr
Rucola
Suc
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate