Piersici la grătar cu Prosciutto și Balsamic
Piersici la grătar cu Prosciutto și Balsamic este un fără gluten și fără lactate garnitură. O porție conține 464 calorii, 4G de proteine, și 38g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.14 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 20 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, miere, sare și piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 26%, ceea ce este destul de rău. Încercați Piersici învelite cu prosciutto la grătar cu glazură balsamică de mure, Prosciutto Cu Piersici Și Oțet Balsamic, și Piersici la grătar cu Prosciutto pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Puneți oțetul într-o cratiță mică și aduceți la foc mic la foc mare. Gatiti pana se ingroasa si siropoasa, amestecati mierea si condimentati cu sare si piper, daca folositi.
Lasă să se răcească ușor.
Ungeți jumătățile de piersici cu ulei și condimentați cu sare și piper, dacă folosiți.
Așezați pe grătar, tăiați partea în jos și grătiți până se rumenesc. Întoarceți și grătiți timp de 1 minut mai mult.
Scoateți piersicile de pe grătar și stropiți cu balsamicul. Înfășurați sau umpleți fiecare jumătate cu o felie de prosciutto.
Presărați busuiocul deasupra și stropiți cu ulei de măsline.